Sfaturi de utilizare a unei tigari electronice



Daca esti incepator in ceea ce priveste tigara electronica, trebuie sa cunosti cateva lucruri si sa urmezi cateva sfaturi, pentru a te bucura din plin de placerea de a fuma.

- Cumpara doar lichid tigara electronica de buna calitate. Una dintre principalele reguli este aceea de a achizitiona doar lichide de buna calitate, in care ai garantia ca exista doar produse sanatoase. In caz  contrar, s-ar putea sa descoperi multe substante nocive, lucru care nu transforma tigara electronica decat intr-un alt tip de tigara cliasica.
- Nu trege din tigara daca nu ai lichid in atomizor. Tigara funcitoneaza pe baza de lichid, asadar, daca nu ai lichid, nu ai ce sa fumezi. Daca tragi de tigara in astfel de situatii, s-ar putea sa o strici. Daca stii ca ai lichid in interior si totusi simti un miros de ars, este bine sa verifici daca toate canalele sunt in regula si transmit lichidul catre zona de vaporizare.
- Invata sa tragi din tigara electronica. Tigara electronica nu este ca si tigara clasica. Nu va trebui sa tragi foarte tare din ea, ci mult mai bland si mai lung. In felul acesta ii vei simti foarte bine gustul si vei putea sa te bucuri din plin de aroma.
- Componentele tigarii electronice nu sunt indistructibile. Desi acestea pot sa reziste destul de mult, majoritatea lor sunt consumabile. Asadar, la un moment dat, dupa mai multe utilizari, vei descoperi ca anumite componente nu te mai satisfac. Schimba-le si continua sa fumezi intr-un mod cat mai sanatos cu putinta. Din fericire, pretul componentelor nu este unul mare.
- Respecta instructiunile de reincarcare ale bateriei. Daca instructiunile spun ca trebuie sa reincarci bateria timp de 3 ore, nu o lasa toata noaptea la incarcat, deoarece o astfle de decizie nu face bine. Durata de viata a bateriei va fi mai scurta iar eficienta tigarii va scadea.
- Incearca sa scazi treptat doza de nicotina. Pana la urma, iti doresti sa scapi de fumat. Scazand doza de nicotina poti ajunge la targetul pe care ti l-ai propus si sa lasi definitiv tigarile.
De asemenea, incearca sa achizitionezi tigari electronice doar din reprezentante ale firmelor in care ai incredere. Chiar daca iti cumperi o tigara ceva mai costisitoare, este bine sa ai garantia calitatii acesteia.