Ce contine lichidul din tigara electronica?

Daca ai decis sa te lasi de fumat si sa optezi pentru tigaraelectronica, ai luat una dintre cele mai bune decizii din viata. Tigara electronica este o solutie eficienta si mult mai sanatoasa decat tigara clasica si te ajuta sa te lasi, cu timpul, de fumat. Fumand o astfel de tigara nu faci niciun compromis, bucurandu-te de toate beneficiile tutunului, fara marile probleme pe care acesta le genereaza.



Unde gasesti tigara electronica?


Exista o multime de locuri din care poti achizitiona o astfel de tigara. Cel mai recomandat insa, este sa alegi un magazin online, deoarece poti avea in cel mai scurt timp tigara electronica Bucuresti, tigara electronica Timisoara sau oriunde altundeva in tara. Pe langa asta, preturile tigarilor electronice achizitionate online sunt mai mici iar informatiile despre ele sunt mult mai multe.

Ce contine lichidul din tigara electronica?


Pentru a putea functiona, tigara electronica are nevoie de un lichid. Practic, acest lichid este cel care in urma unui proces de incalzire se transforma in vapori si este una dintre componentele de baza a tigarii.
Lichidul intalnit in tigara electronica are proprietati higroscopice si contine mai multe substante. Cea mai folosita este propilen glicolul, urmata de glicerina vegetala sau plyethylene glicol. Desi denumirile par destul de nesanatoase, adevarul este ca aceste substante sunt mult mai sanatoase decat cele continute de o tigara normala. Toate cele 3 substante sunt folosite ca aditivi in produse alimentare, asadar, vrem sau nu vrem, le consumam aproape zilnic.
Tigara electronica mai contine si arome, precum si nicotina.
Aromele tigarilor pot fi foarte variate. Daca apreciezi aroma de tutun clasic, poti opta pentru aceasta ,in timp ce, daca iti plac aromele mai duci poti alege arome de ciocolata, vanilie sau chiar si fructe. Mai nou, exista chiar si arome exotice, cum ar fi aroma de pina colada.
Chiar daca celelalte elemente sunt foarte importante, nicotina este elementul care face fumatorii sa opteze pentru aceasta tigara, deoarece este cea care face parte si din tigarile normale si creaza dependenta. Partea buna la tigara electronica este faptul ca in timp, nivelul de nicotina poate sa scada pana in momentul in care ajunge la zero. Astfel, dupa un timp vei putea fuma cat se poate de sanatos, beneficiind doar de aroma si de vapori.

Astfel, lichidul din tigara electronica este mult mai sanatos decat tigara propriu zisa iar renuntarea la tutun in detrimentul acestei solutii pare a fi o decizie excelenta.