Tigara electronica si aromele pentru Lichid tigara electronica

Ce beneficii iti ofera o tigara electronica? 
Tigara Electronica


Daca esti fumator, stii ca nu este chiar atat de usor sa te lasi de fumat. Cu toate astea, tigarile iti pot aduce foarte multe neplaceri, cum ar fi un miros neplacut in haine si in maini, gaura in buget si mai ales posibilitatea de a te imbolnavi, iar bolile pe care le poti face din cauza tutunului sunt din ce in ce mai multe si mai grave.
Ce este de facut, in conditiile in care iti place foarte mult sa fumezi?
Cea mai buna solutie este sa te lasi. Daca nu poti, este bine sa incerci o tigara electronica.Aparute in 2004, tigarile electronice au reusit in 10 ani sa ocupe o piata extrem de importanta printre fumatori. Acestea ofera foarte multe beneficii si reusesc sa atraga din ce in ce mai mult.

De ce ai achizitiona o tigara electronica?

In primul rand pentru ca, prin aceasta tigara poti scapa de viciul fumatului. Elementul care iti da dependenta este nicotina, iar cu o tigara electronica o poti doza, pana in momentul in care nu vei mai avea nevoie de ea, iar fumatul va deveni un simplu gest.
Un alt motiv pentru care o tigara electronica poate sa fie o solutie excelenta, este faptul ca poti sa alegi ce aroma vrei pentru lichid tigara electronica. Cand fumezi o astfel de tigara, aburul pe care il tragi in piept este creat de un lichid tigara electronica, ce poate avea orice aroma. Poti opta pentru aroma de tutun normal, sau pentru arome mult mai dulci si mai placute, cum ar fi cele de menta sau de fructe.
Cu tigara electronica poti uita de mirosul din haine si din maini. O mare problema pe care o au fumatorii este mirosul. Respiratia urat mirositoare, mirosul de tutun din haine si cel impregnat in maini, toate pot fi adevarate probleme si pot fi extrem de deranjante pentru cei din jur. Tigara electronica emana un miros care nu doar ca nu este deranjant, insa poate sa fie chiar placut.
Pe langa aceste beneficii, tigara electronica poate sa fie fumata oriunde, asadar nu va trebui sa cobori din mijloacele de transport in comun sau sa mergi in zona de fumatori din restaurante pentru a te bucura de viciul tau. Pur si simplu scoti tigara si o fumezi.

Pretul este un alt avantaj, deoarece, daca este sa calculezi, iesi ceva mai ieftin decat in cazul tigarilor obisnuite.