Cum sa te lasi de fumat si sa ramai nefumator?

Toata lumea stie ca fumatul este cat se poate de nesanatos. Cu toate astea, putini fumatori isi gasesc ambitia de a se lasa de fumat. Fie nu doresc, fie nu pot, majoritatea lor pastreaza viciul pe termen lung, pana ajung la concluzia ca a fost cea mai proasta decizie pe care au luat-o in viata.
Daca faci parte din randul fumatorilor si vrei sa renunti la acest viciu, cel mai important este sa stii faptul ca poti sa iei aceasta decizie. Exista o multime de metode care te ajuta sa te lasi de fumat, care mai de care mai eficienta, asadar, nu ai nicio scuza.
Pe langa asta, ai si o multime de motive sa faci acest pas:
-        Vei fi mult mai sanatos;
-        Nu ii vei mai deranja pe cei din jur;
-        Vei economisi aproximativ 1000 de euro pe luna, bani cu care poti face orice altceva.



Care sunt metodele prin care sa te lasi de fumat?


Ai la dispozitie doua optiuni: fie renunti direct, stabilindu-ti cu exactitate motivele si reflectand asupra motivelor care te fac sa fumezi, fie renunti treptat.
Renuntatul treptat poate sa fie o solutie buna, atata vreme cat te tii de plan. Atunci cand te hotarasti sa renunti treptat la tigari, una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua este sa optezi pentru tigaraelectronica.
Tigara electronica este solutia sanatoasa a tigarii, care iti ofera toata placerea fumatului, insa fara elementele neplacute pe care le aduce acesta. Vei gasi tigari electronice peste tot in tara, fiind o multime de magazine de tigari electronice Bucuresti si cel mai probabil, existand cate un magazin in fiecare oras, chiar si cele mai mici.
Daca nu gasesti tigara electronica in localitatea din care esti, poti opta intoteauna pentru comanda online de tigari electronice.

Cum te lasi de fumat cu ajutorul tigarii electronice?


Metoda prin care poti face asta este foarte simpla. Practic, inlocuiesti tigara normala cu aceasta tigara electronica. Sentimentul este acelasi, nicotina este aceeasi, doar agentii cancerigeni lipsesc. Evident,lipseste si mirosul neplacut, precum si fumul, ceea ce iti permite sa fumezi peste tot. Cu timpul, poti renunta la nicotina si in felul acesta poti elimina in totalitate dependenta, bucurandu-te in felul acesta de o viata sanatoasa, fara cheltuieli.