Ce trebuie sa stii despre tigarile electronice





Tigarile electronice sunt niste dispozitive micro-electronice tehnologice care ofera fumatorilor o experienta reala de fumat. Acestea, insa, nu necesita foc, tutun, monoxid de carbon, nu lasa scrum, oferind, cu toate acestea, placerea unei tigari reale. Sunt niste produse neinflamabile de la care fumatorii vor primi nicotina dorita, fara efecte secundare nocive pe care le lasa, in general, tigarile traditionale. Acestea te pot ajuta sa renunti cu usurinta la fumatul tigarilor obisnuite, care contin tutun real. Este cea mai buna alternativa a sistemului de eliberare a nicotinei.
S-a observat ca tigara electronica nu contine substantele chimice extrem de nocive care se gasesc in tigarile reale. Chiar si cantitatea de nicotina prezenta in tigarile electronice a fost identificata ca fiind o solutie mai sanatoasa de catre medici. Fiecare tigara electronica iti permite sa faci cateva fumuri si sa pastrezi restul pentru alta data. Astfel, vei fuma mai putin, lucru care nu se intampla in cazul tigarilor traditionale, pe care ai mereu tendinta sa le termini odata ce le-ai inceput. In plus, tigarile eletronice sunt mult mai putin costisitoare decat tigarile obisnuite, deoarece au o componenta reincarcabila.
De fiecare data cand iei un puf, acesta va iesi datorita existentei unui lichid tigaraelectronica. Astfel, vei stii sigur ca acest dispozitiv nu polueaza aerul, nu vei face decat sa respiri vapori de aer pur, care nu contine nicio substanta nociva. Nu vei mai mirosi a fum ca atunci cand utilizezi tigari obisnuite. Fumatorii se pot bucura de fumat fara nicio restrictie a locului si fara a avea plangeri din partea spectatorilor din jur. Exista chiar si rapoarte de la interprinderi care permit utilizarea tigarilor electronice la locul de munca. De fapt, acestea sunt permise oriunde.

Acum fumatorii se pot bucura de o sanatate mai buna si de o calitate a vietii mai mare. Acest lucru se datoreaza lipsei de toxine si substante chimice canceroase care se gasesc in tigarile traditionale. Mai mult decat atat, este foarte convenabil sa folosesti o tigara electronica, deoarece este aproape echivalenta cu jumatate dintr-un pachet de tigari obisnuite. In plus, pot avea un gust bun si un miros mai placut. Nimeni din jurul tau nu se va plange de fumul pe care il emani atunci cand fumezi o tigara electronica, eliminand astfel riscul de a atrage antipatia cuiva.