Cum te lasi de fumat folosind tigara electronica?


  Unul dintre principalele scopuri pentru care unii oameni aleg tigara electronica este sa se las de fumat tigari cu tutun. De cele mai multe ori, scopul este atins, in conditiile in care tigara electronica ajunge sa inlocuiasca in totalitate tigara traditionala.
Unii reusesc sa treaca mai departe si sa se lase definitiv de gestul de a fuma, in timp ce altii se multumesc cu ideea de a vapa toata viata, atata timp cat nu exista niciun gram de tutun implicat.

  Cum te lasi de fumat utilizand tigara electronica?


  Daca vrei sa renunti la viciul de a fuma, trebuie sa incerci sa micsorezi treptat doza de nicotina pe care o vapezi. Nu este bine sa te grabesti sa scapi din prima de nicotina, deoarece este mult prea brusc. Este bine sa incepi sa vapezi cu 18 miligrame de nicotina si ulterior, dupa doua saptamani sa cobori nivelul la 12 miligrame, 6 miligrame si tot asa.
Dupa o perioada, doza de nicotina va fi 0, iar singurul lucru care va ramane din vechiul gest de a fuma, va fi chiar gestul de a vapa.

  De ce sa te lasi de fumat cu tigara electronica?


  Exista multe motive pentru a face asta. In primul rand, alegand tigara electronica te poti bucura de fumatul social. Poti iesi in fiecare pauza, alaturi de colegi pentru a trage un fum, fara sa mai fii dependent de nicotina.
  Desi este fumat, fumatul tigarii electronice este extrem de sanatos si este o solutie foarte usoara prin carae poti renunta la un gest care deranjeaza. Este mult mai usor sa te lasi de fumat in acest fel decat prin incercarea plasturilor, a gumei impotriva fumatului sau a renuntatului brusc.
  Tigara electronica este sanatoasa, sau cel putin este mai sanatoasa decat tigara normala. Exista inca multe voci care ii stirbesc din valoare, insa un lucru este cert: daca fumezi astfel de tigara, riscurile de a dezvolta boli sunt mult mai mici.
  Nu in ultimul rand, daca fumezi tigara electronica te poti bucura din plin de viata sociala, deoarece nu vei mai deranja pe nimeni cu fumul si cu mirosul impregnant din haine, din respiratie sau din maini, atat de neplacute pentru cei care nu fumeaza.